tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hiihtoloma-aktiviteetteja

Tää on mun mielestä niin huvittavaa, et periaatteessahan olin hiihtolomalla tän viimesen viikon. Lomalla kyllä, hiihtäminen (ja talvi) on toinen juttu... Anyway, huomenna alkaa orientaatio ja siitäpä alkaa opiskelu-urakka vieraassa maassa vieraalla kielellä. Tämän päivän oon pyhittänyt löhöilylle, että huomisesta eteenpäin jaksaa kuunnella informaatiota, tavata ihmisiä ja ravata kaikenmaailman tapahtumissa. Eilen sen sijaan tehtiin todella kiva kierros, käytiin nimittäin Parque de las Leyendas- eläinpuistossa.

Puisto oli aivan valtava, ja siellä nähtiin kaikenlaisia jänniä ja tuttuja eläimiä ja lintuja, eksoottisia kasveja ja muuta kivaa. Tämä päivitys koostuu lähinnä siis söpöistä eläinkuvista, be prepared!

Okei, pakko se on aloittaa näillä söpöliineillä!
Neuvonpitoa à la pingviinit
Oikein hieno taiteellinen poseerauskin sieltä tuli.

Näimme myös alpakka-akrobatiaa...






...ja apinoiden taidonnäytteitä apinailusta.



Valkoisia tiikereitä! Ne on varmaan vasta tullu ku eivät oo vielä ruskettunu normaalin väriseks... :D


Nalleirvistys


 Näin eläinkuvien lisäksi voisin myös sisällyttää tarinaan opetuksen, joka tällä kertaa kohdistuu etenkin niille, jotka tulevat Peruun tähän aikaan vuodesta. Aurinkorasva on kaiken a ja o, korkealla suojakertoimella, monta kertaa lisättynä, ja joka ikiseen paikkaan levitettynä mikä altistuu auringolle. Nimimerkillä en lisännyt tarpeeksi usein enkä huolellisesti, ja olen punainen kuin tomaatti. Mut en silleen tasaisesti, vaan läikittäin, that is, näytän vähän pesukarhulta. Esimerkiks mun niska-hartia-alueella sekä otsassa ja käsivarsissa on hassuja raitoja ja läikkiä ja mun polvitaipeet paloi. Seriuosly, polvitaipeet?! Oh well, opinpahan läksyni. Toinen vinkki aurinkosuojan lisäks on ohuet, löysähköt, puuvillaiset vaatteet, ne on ainoat mitä voi mukavasti käyttää. Pidempihihaista mutta viileetä kantsii kans olla koska sit kun palaa niin ei oo kovin kiva mennä syventämään palamista. Kuukauden päästä pitäisi kai helpottaa tän helteen, mutta siihen asti ei oo leikkimistä kyllä tuon auringon kanssa. Niin ihana, mutta niin petollinen...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti