tiistai 22. maaliskuuta 2016

Rantaleijonat

Nyt tässä ennen luennolle lähtöä on hyvä päivitellä viimeisimmät kuulumiset, etenkin kun huomenna on lähtö pääsiäiseksi Ayacuchoon!

Lauantaina tosiaan kokkailtiin yhdessä illalla hurjan herkullinen illallinen ja pelailtiin biljardia, hauskaa oli! Täytyy kyllä sanoa, että on ihan mielettömän hyvä porukka meillä, ryhmähenki huipussaan ja melkein tuntuu kuin oltaisi yhtä perhettä!
 

Sunnuntaina mentiin rannalle La Punta Hermosaan. Aallot oli isoja, ja tavallinen uiminen ei siis ihan onnistunut, mutta oli tosi ihana joka tapauksessa. Viileä vesi ja kuuma päivä, aika hyvä yhdistelmä. Suolainen merivesi ei vaan maistunut kovin hyvältä, kun iso aalto vähän yllätti ja menin vähän mukkelismakkelis veden alla, mutta kaikki hyvin. Mutta nyt voin siis sanoa uineeni Tyynessämeressä, aika siistiä! Pahoittelen kuvien laatua, näitä napsin kännykällä kun kameraa en uskalla joka paikkaan mukaan ottaa. Mutta ajavat asiansa!
 
Kaikki oli todella innoissaan rantapäivästä!



Varpaissa hiekkaa, hiuksissa hiukkaa, hampaissa hiekkaa, jokapaikassa hiekkaa.

Minä ja meri

Lounasta syötiin yhdessä rannan ravintoloista

Kotimatkalle otettiin tilataksi johon kaikki kymmenen mahduttiin hyvin. Tunnelma oli katossa!
Tällaisina päivinä kun tämä sunnuntai sitä välillä edelleen ihmettelee, että ihanko oikeasti mä oon täällä. Tänään tulee kolme viikkoa lähdöstä, tuntuu että olisin ollut paljon kauemminkin. Aika alkaa kuitenkin rientämään ihan hurjaa vauhtia tästä eteenpäin reissujen ja opintojen myötä, nautin siis nyt joka ikisestä hetkestä ihan täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti